onderhoud & herstellingen

Met een oldtimer rondrijden is leuk, kunnen blijven rijden is nog leuker! In onze werkplaats in Hamme bieden wij zowel periodiek onderhoud aan als herstellingen, en dit zowel op uw oldtimer als jonge tweedehandswagen. Voor ons mag elke wagen de baan op: we gaan dus aan de slag ongeacht waar u de wagen kocht of in welke staat hij zich bevindt.

Onderhoud

Voor uw periodiek groot of klein professioneel onderhoud, een algemeen nazicht of controle kan u bij ons terecht. Onderhoud gebeurt steeds na afspraak via e-mail of telefoon. Wij zijn flexibel en gaan voor u ook buiten de reguliere kantooruren aan de slag.

Herstellingen

Iets niet pluis? Een kleine herstelling kunnen we vaak binnen de 24u verhelpen. Bij grotere problemen brengen we in kaart wat er allemaal dient te gebeuren, en gaan we pas na overleg met u aan de slag. Als je wagen het heeft opgegeven bieden we ook depannagedienst aan; zo kunnen we hem ophalen en na herstelling weer netjes afleveren.

Interesse?

Bel ons, schrijf ons, laat gewoon iets weten. Bij ons staan transparantie en duidelijke afspraken voorop. We bekijken wat nodig is en werken met u in overleg. Goede afspraken vermijden onvoorziene kosten, onhaalbare levertermijnen en algemene bad karma.

Stuur ons een e-mail of kom langs na afspraak!

Voorbeelden projecten

camaro keuring